Dag 1 dinsdag 22 april 2025 New York here we come

23 april 2025 - Echt, Nederland

De vertrektijd van de vlucht is 10.35 uur. Dan  zouden we rond 13.00 uur op John F Kennedy airport in New York arriveren.

Helaas loopt het wat anders. Als om 4 uur de wekker gaat, zie ik een mail van Brussels airlines dat de vlucht is vertraagd en de vertrektijd is gewijzigd naar 14 uur. Dat betekent 2 uurtjes extra slaap.

Om 10.30 uur arriveren we bij Brussel airport. Het boarden verloopt chaotisch. Er staat een lange rij voor de extra security check. Zonder sticker op je paspoort mag je niet het vliegtuig in. Het duurt even voordat iedereen dat doorheeft.

Om 14 uur staat iedereen nog in de rij. Dan komt pas de mededeling dat de vlucht door technische problemen weer is uitgesteld. Het duurt tot half 4 voor we eindelijk opstijgen.

Om 17.20 uur landen we eindelijk in New York. Een uur later zijn we door de controle. Mijn vingerafdrukken liggen nu vast in Amerika.

In de aankomsthal worden we opgewacht door een dame die de taxi voor ons belt.  Na een rit van een uur komen we om 20 uur aan bij hotel the Beacon in Upper Manhattan. Doodmoe maar toch nog even een eerste hotdog gescoord. Morgen start de verkenning van New York.

1000005910

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. Marleen Scheres:
    23 april 2025
    Hoi Marijke en Heins:
    Nou nou, dat was een enerverende vertrekdag vanuit Brussel....poeh poeh. Een lange dag voor jullie. Hopelijk slapen jullie goed en kunnen jullie nu gaan genieten van jullie reis ?? Dat hoop ik toch voor jullie ? Veel liefs vanuit een regenachtig Echt en groetjes van Marleen 👍🙋🏻‍♀️💕
  2. Modesta:
    23 april 2025
    Hallo reizigers, wat jammer zo'n chaotische start van jullie reis. Hoop dat jullie goed uitgerust zijn en de stad volop kunnen gaan verkennen. Heel veel plezier en groetjes uit Hamburg!