Klaar voor vertrek
Deze keer geen camino of een verre reis naar Amerika, maar 8 dagen met Spauwen travel naar het bloemeneiland Madeira.
Ik vond in de kast een reisgids over Madeira die ik in 2013 heb gekocht, dus het werd na 11 jaar hoog tijd om het eiland eindelijk eens te bezoeken. Ik heb het sterke vermoeden dat de restauranttips uit de gids niet helemaal up to date meer zijn.
Koffer na 4 inpakpogingen eindelijk op slot. Het koffer weegt 13,5 kg dus ik kan nog shoppen op Madeira 😉. Als je 20 kg bagage mag inchecken heb je geen keuzestress maar kun je gewoon je koffer vol gooien met de halve inhoud van je kledingkast.
Morgenvroeg stap ik om half 9 in Sittard in de bus richting Düsseldorf airport met nu nog onbekende medereizigers. Vind dat best wel spannend, maar verheug me op een mooie week.
Ik ga proberen hier dagelijks verslag te doen van mijn reis en foto's te plaatsen.

Ja spannend allemaal. Inderdaad: welke mensen zijn jouw medereizigers en hoe zal Madeira bevallen ?? Denk wel goed hoor !! Ik zag pas op TV een aflevering van mensen die gingen emigreren in de buurt van Funchal. Echt prachtig daar. Geweldig groen nog en er was een prachtig bloemenpark: Monte Palace Tropical Garden zo.mooi. Denk dat jij daar ook nog komt ? Ze liepen ook een van die wandelroutes in de
Levada, bergachtig met kleine beekjes, echt de moeite waard. Jij zult het vast ook prachtig krijgen daar. Alvast een hele goede reis 🚍 en vlucht ✈️ gewenst Marijke en een hele mooie vakantie. Lieve groetjes van Marleen 🙋🏻♀️💕
Groetjes Mariet 🍀